jump to navigation

Ce aduce energie Feng Shui negativa in casa? February 6, 2010

Posted by admin in Sanatate.
Tags: , ,
trackback

Energia negativa, cunoscuta si ca vibratii negative, poate intra in casa dv. fara sa va dati seama. Vibratiile negative sunt create de experiente negative care se blocheaza in aura oamenilor, animalelor si lucrurilor. Inainte de a lasa pe cineva sau ceva in casa dv., inlaturati toate experientele negative vechi care pot avea legatura cu persoana sau obiectul respectiv.

1. Invitarea oaspetilor nedoriti in casa

Acesta este principalul motiv al vibratiilor negative in casa. Deseori, lasam rude sa intre in casa, desi nu sunt dragute cu noi sau cu familia apropiata. Pentru a avea o casa armonioasa, ar trebui sa va intalniti rudele la restaurante sau in locuri neutre, astfel incat energia negativa sa nu intre in casa dv. si sa ramana acolo pe termen nelimitat.

2. Cenusa unei persoane iubite decedate

Moartea cuiva drag este foarte dificila si deseori dorim sa le pastram cenusa din motive sentimentale. Cenusa lor trebuie sa fie eliberata pentru a va putea permite sa incepeti un nou capitol din viata dv. De asemenea, cei dragi stau cu noi pana suntem gata sa ii lasam sa plece. Pe cat de dificil este, trebuie sa lasam energia lor sa se ridice si acest lucru nu se poate intampla daca cenusa lor este pusa intr-o urna pe semineu.

3. Trofee de animale

Trofeele de animale nu ar trebui sa stea in casa. Da, persoana care le-a omorat se simte victorioasa, dar animalul mort este stagnant si reprezinta energie moarta. Animalele ar trebui sa fie ucise pentru a putea supravietui, nu pentru a ne demonstra puterea.

4. Flori uscate

Florile uscate reprezinta o afacere importanta, dar ele contin energie negativa. Florile sunt moarte, chi-ul lor vital a disparut in aer. Florile uscate atrag mult praf si ar trebui sa stea in afara casei.

5. Cadouri din partea unor rude sau prieteni negativi

Cadourile vin in forme si marimi diferite si noi acceptam cu eleganta toate cadourile. Acceptati numai cadourile facute cu bunavointa. Deseori, cand folosim lucruri care nu ne-au fost daruite din dragoste sau prietenie, preluam energia negativa a acestor lucruri. Mai bine donati aceste lucruri altor persoane.

6. Lucrurile altora

De cate ori s-a oferit cineva sa va dea canapeaua veche sau niste carti vechi? Refuzati, refuzati si iar refuzati. Deseori acceptam lucrurile vechi ale altor persoane pentru ca ne temem ca nu avem destul. Lucrurile acestea deseori ajung prin subsol sau debara si le veti uri pentru ca veti stii ca altcineva a vrut sa scape de ele. Uneori, este in regula sa refolositi lucruri de-ale prietenilor, dar nu acceptati niciodata de frica.

7. Poze cu imagini violente

Violenta predomina in societatea noastra. Se vand poze cu criminali in serie, accidente de masina si alte evenimente deranjante. Nici o poza din casa nu ar trebui sa aiba imagini violente. Fara poze ale marilor razboaie, ale filmelor violente sau ceva care sa ilustreze experiente negative.

8. Muzica violenta

Muzica poate aduce armonie sau haos in casa. Multi adolescenti asculta muzica violenta. In muzica violenta, sunetul conteaza; cuvintele nu conteaza mereu. Inainte de a cumpara muzica, ascultati-o si dati-va seama daca va face sa va simtiti mai bine, sa va relaxati sau daca va face sa va simtiti mai inconfortabil si mai agitat. Doriti muzica in casa care sa va inspire si sa va relaxeze, nu care sa creeze un dezechilibru.

9. Mobila din surse necunoscute

Mobila reprezinta o cheltuiala importanta si deseori o sa incercam sa cumparam mobila de la magazine second-hand. Mobila moale, precum canapele si paturi, pastreaza energiile experientelor anterioare. Paturile nu trebuie sa fi fost folosite de altii pentru ca toate problemele lor vor incepe sa faca partea din viata dv.

10. Lucruri furate

Ati cumparat vreodata un lucru furat? Indiferent de cat de tentant ar fi, este gresit, pentru ca economisiti bani, dar la un cost imens. Lucrurile furate au energie negativa pentru ca cativa oameni au fost afectati de acel lucru. Cumparati numai lucruri care stiti ca provin de la o sursa respectabila.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: