jump to navigation

De ce sa incepi un blog? February 3, 2010

Posted by admin in Uncategorized.
Tags: ,
trackback

Desi considerat la inceput o moda trecatoare, este clar ca bloggingul devine ceva permanent. Daca va ganditi sa incepeti un blog, dar nu sunteti foarte convinsi, poate v-ar interesa niste motive bune in favoarea blogging-ului.

 1. Aveti ceva de spus
  Daca sunteti o persoana careia ii place sa vorbeasca despre probleme zilei, blogurile pot ajuta alte persoane sa inteleaga punctul dv. de vedere. Odata ce traficul blogului dv. va creste, va creste si numarul discutiilor dintre bloggerii si cititorii blogului.
 2. Sunteti un expert intr-un anumit domeniu
  Sunteti un campion la schi? Puteti croseta foarte bine? Stiti tot ce se cunoaste despre florile salbatice din Anzi? Incepeti un blog prin care sa oferiti sfaturi altor oameni.
 3. Aveti o afacere pe care doriti sa o promovati
  Blogging-ul nu numai ca va tine clientii mereu informati, dar poate aduce si noi clienti. Un blog de afaceri va ajuta sa va promovati produsele, sa oferiti informatii noi despre produsele existente si poate promova viitoarele produse si oferte. Veti putea de asemenea sa primiti pareri referitoare la produsele si serviciile dv. prin sectiunea de comentarii a blogului.
 4. Este usor
  Acum este cel mai bun timp pentru bloguri! Majoritatea template-urilor pentru bloguri sunt foarte usor de folosit si sunt gratis. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati si sa urmati cateva instructiuni simple. Chiar si cei cu putine cunostinte sau fara cunostinte pot avea un blog.
 5. Puteti castiga bani prin blog
  Datorita programelor de reclame pay-per-click, gen Adsense, oricine poate castiga bani din blogging. Singura cerinta pentru asemenea programe este sa aveti un website sau un blog. Ce aveti de pierdut?
 6. Mentineti legatura
  Blogurile de familie reprezinta o cale grozava de a mentine legatura. Nu numai ca puteti publica stiri de familie prin blog, dar toata lumea poate ramane in contact, cu ajutorul comentariilor.
 7. Puteti face o diferenta
  Atunci cand va publicati blogul, aveti abilitatea de a ajunge la alti oameni. La inceput, traficul va fi mic, dar daca subiectul prinde, aveti potentialul de a ajunge la mii, chiar milioane de oameni. Blogul dv. poate deveni un mediu puternic.
 8. Cresteti rank-ul paginii dv. de Internet
  Blogurile sunt iubite de motoarele de cautare pentru ca ele sunt updatate destul de des. De fapt, blogul dv. poate primi un rank numai dupa cateva saptamani. Daca v-ar placea sa aduceti trafic pe site-ul dv., un blog este un inceput grozav.
 9. Este o modalitate grozava de a va exprima creativitatea
  Indiferent daca sunteti poet, artist, comic sau scrieti povestiri scurte, veti avea un mod de publicare prin blogging. De fapt, blogurile fac sa fie mai usor ca mai multi oameni sa vada lucrarile dv. In plus, nu se stie niciodata, poate ca persoana potrivita va ajunge pe blogul dv. si va transforma pasiunea dv. intr-o cariera.
Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: