jump to navigation

7 sfaturi Feng Shui de baza pentru un dormitor perfect armonizat January 19, 2010

Posted by admin in General.
Tags:
trackback

Un dormitor bine armonizat reprezinta un dormitor care promoveaza un flux armonios de energie senzuala si improspatoare. Un dormitor bine armonizat este un dormitor care va invita, va atrage si va calmeaza in acelasi timp. Un dormitor bine armonizat este amuzant si placut a te afla in el, fie ca sunteti acolo pentru un somn rapid, un somn de noapte sau pentru a face dragoste.

Pentru a crea un dormitor perfect armonizat, puteti folosi o varietate de sfaturi simple si practice, cum ar fi cele de mai jos:

 1. Nu puneti in dormitor televizor, calculator sau echipament pentru exercitii fizice. Energia pozitiva din dormitor este distrusa atunci cand aceste elemente sunt prezente in dormitor.
 2. Deschideti des ferestrele sau folositi un aparat de purificare a aerului de buna calitate pentru a mentine aerul proaspat si plin de oxigen. Trebuie sa aveti grija la calitatea aerului din dormitorul dv.. Nu puteti avea armonie in dormitor daca aerul pe care il respirati este statut si plin de poluanti. Tineti minte ca aducerea de plante in dormitor nu ajuta la armonizarea acestuia, in afara cazului in care dormitorul este destul de mare si plantele sunt puse la departare de pat.
 3. Sa aveti cateva nivele diferite de iluminare in dormitor sau instalati un potentiometru pentru a regla lumina in conformitate cu nevoile de moment. O iluminare buna si potrivita este foarte importanta pentru ca lumina reprezinta principalul noastra sursa de energie si una din cele mai puternice manifestari ale energiei. Lumanarile reprezinta cea mai buna iluminare pentru un dormitor armonios, dar asigurati-va ca cumparati lumanari fara elemente toxice.
 4. Folositi culori linistitoare pentru a obtine un echilibru armonios in dormitor. Decorul unui dormitor armonios reprezinta un decor echilibrat care permite cel mai bun flux de energie pentru somnul de refacere a fortelor, cat si pentru momentele senzuale. Cele mai bune culori pentru dormitor sunt asa-zisele “culori ale pielii”, pielea umana variind de la un alb pal pana la o culoare ciocolatie. Alegeti culori din aceasta gama, culori care se vor potrivi in decorul dormitorului dv.
 5. Alegeti cu grija imaginile pentru dormitorul dv., pentru ca imaginile contin energii puternice. Cel mai bun sfat pentru obiectele de arta din dormitor este sa alegeti imagini pe care doriti sa le vedeti intamplandu-se in viata dv. In afara cazului in care va place sa fiti trist si singur, nu folositi imagini triste si singuratice in dormitorul dv.
 6. Urmati cateva instructiuni de baza pentru patul dv., cum ar fi:
  Sa puteti ajunge usor in pat din ambele parti ale sale
  Sa aveti 2 noptiere (cate una de fiecare parte)
  Sa evitati sa aveti patul intr-o linie directa cu usa
  Un pat “aratos” si bine echilibrat este foarte important in crearea unui dormitor perfect armonios. O saltea buna, o tablie solida de pat si cearsafuri de calitate din fibre naturale sunt de asemenea foarte importante in crearea unor energii armonioase.
 7. Tineti toate usile dormitorului inchise noapte, fie ele usi de dulap, usa de la baia incorporata in dormitor sau usa dormitorului. Astfel se va permite ca cel mai bun si cel mai mare flux de energie reimprospatoare sa intareasca sanatatea dv., precum si sanatatea relatiei dv..

Ideea unui dormitor perfect armonios poate aduce imagini diferite in mintile unor oameni diferiti, dar toate imaginile vor avea ceva in comun – Placere si Visuri drept cuvinte cheie. Intr-un dormitor armonios, fiecare element va reflecta intentiile clare de iubire, vindecare si relaxare.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: