jump to navigation

4 mituri despre facerea de noi cunostinte December 27, 2009

Posted by admin in Dragoste si Sex.
Tags: ,
trackback

Multi dintre noi avem un set de idei preconcepute care ne pot impiedica sa cunoastem oameni noi. Va suna cunoscut vreunul din urmatoarele mituri?

 1. “Toti care sunt buni sunt luati”
  Exista statistici care spun ca nu mai exista persoane singure, insa exista o gramada de alte statistici care sustin si contrariul.
  Adevarul este ca grija dvs ca nu veti gasi un potential partener/partenera nu are nici o legatura cu numere sau statistici. Totul sta in ceea ce faceti pentru a intemeia o relatie, timpul si energia pe care sunteti dispusi sa le investiti pentru a va gasi partenerul/partenera potrivit/potrivita.
 2. “Nu mai exista locuri decente unde sa intalnesti lume noua”
  Acesta este un mit care arata faptul ca cei care nu au un partener nu doresc sa-si asume responsabilitatea faptului ca nu ies cu nimeni. Prin faptul ca spun ca nu au unde intalni oameni noi se protejeaza de temerile si dorintele care insotesc tentativele de a intemeia o relatie.
  De fapt locul in care puteti intalni oameni noi nu este problema, ci actiunea de a iesi din casa si a intalni oameni noi. Nu conteaza metoda folosita, ci conteaza ca faceti ceva – orice – pentru a va gasi un nou partener.
 3. “Nu vreau sa par disperat/a”
  Pentru a atrage dragostea, trebuie sa faceti cunoscut faptul ca va doriti o relatie. Filozofia aceasta se numeste “Legile Atractiei”, adica atunci cand credeti in ceva, obtineti acel ceva. Prin urmare daca va doriti o relatie pozitiva, atunci o veti atrage in viata dvs.
  Atragerea cuiva in viata dvs pentru o relatie, nu doar de prietenie, nu este un act de disperare – ci unul de dragoste de sine. Fiecare din noi merita o relatie care sa-i implineasca si primul pas catre aceasta relatie este intalnirea de noi persoane.
 4. “Nu voi intalni niciodata pe cineva interesant, inteligent, sexy,…”
  Nu e nimic in neregula cu a avea asteptari realiste de la o relatie si in anumite cazuri sunt extrem de importante. De exemplu, poate ca sunteti un fost alcoolic, deci cei care beau mult ies din discutie. Dar de cele mai multe ori o lista cu trasaturile perfecte este o modalitate de a controla rezultatul si nu de a gasi dragostea. Pentru a intalni oameni noi trebuie sa va schimbati atitudinea in legatura cu toti potentialii parteneri, in loc sa va plangeti mereu in legatura cu un anumit set de circumstante.
Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: