jump to navigation

Ce haine colorate se potriversc la barbati? December 18, 2009

Posted by admin in General.
Tags:
trackback

Un barbat care stie cum sa poarte haine colorate va intorce capete pe strada cu siguranta. Barbatilor nu ar trebui sa le fie teama de hainele colorate, ar trebui sa experimenteze, chiar daca la inceput doar cu camasi colorate.

1. Purtati haine colorate mai ales vara

Vara este o perioada atat de festiva! Culorile deschise si aprinse sunt obligatorii. Asa ca alegeti o culoare care sa vi se potriveasca si care sa puna in valoare nuanta pielii si a parului dvs .

2. Feriti-va de bluze bej

Bejul este o culoare nepotrivita pentru camasi sai orice alt articol de imbracaminte din jurul fetei. Rareori se potriveste cuiva. Asa ca nu cedati tentatiei.

3. Albastrul francez este mereu o alegere buna

Acesta este un albastru mai deschis si pune in valoare majoritatea nuantelor de piele. De obicei veti gasi camasi in aceasta culoare pentru ca poate crea o tinuta foarte eleganta.

4. Tineti-va departe de sosete colorate intr-o singura culoare puternica

Sosetele colorate sunt in regula daca au un model, cum ar fi dungile. Dar sosetele colorate intr-o singura culoare puternica nu sunt cea mai buna idee.

5. Mentineti culoarea din jurul fetei

Din nou, este important sa pastrati in jurul fetei culori care sa imbunatateasca culoarea ochilor si a pielii. Nu vreti sa aratati ca si cum tocmai ati iesit din spital, nu-i asa?

6. Tineti-va departe de modele stridente

Ele distrag atentia si nu sunt un lucru bun. Daca a fost vreodata un timp al modelelor stridente, acesta a fost in anii ’80, dar, din fericire, vremurile acelea au apus.

7. Uitati-va in jur

Daca nu stiti cum sa potriviti culorile din garderoba dvs, uitati-va in jur. Uitati-va la reclame si la modelele din vitrinele magazinelor. Daca calatoriti in strainatate, uitati-va la felul in care localnicii folosesc culorile. Italienii sunt probabil cei mai buni la potrivirea culorilor – rareori veti vedea oameni care poarta culori intunecate, sterse.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: