jump to navigation

Cum sa prepari Sangria traditionala? December 6, 2009

Posted by admin in Mancare.
Tags:
trackback

Frumusetea retetiei pentru Sangria este faptul ca este o reteta simpla si delicioasa si devine din ce in ce mai gustoasa pe masura ce adaugati ingrediente. Este greu sa adaugati ingredientul gresit. Doar ganditi-va la fructele, condimentele si bauturile dvs preferate. Raciti si serviti.

Ingrediente

  • 1 sticla de vin rosu (Cabernet Sauvignon, Merlot, Rioja, Zinfandel, Shiraz)
  • 1 lamaie taiata felii
  • 1 portocala taiata felii
  • 2 linguri de zahar
  • 1 paharel de brandy
  • 2 pahare de apa minerala

Preparare

Turnati vinul intr-un bol si stoarceti sucul de la feliile de lamaie si portocala. Puneti feliile de fructe in vin (scoateti semintele daca este posibil) si adaugati zaharul si brandy-ul. Lasati la rece peste noapte. Adaugati apa minerala inainte de servire.

Daca doriti sa serviti Sangria imediat, folositi vin rosu racit si serviti cu multa gheata.

Idei

Daca doriti sa faceti Sangria dvs mai deosebita, puteti adauga capsuni taiate, piersici, afine, zmeura, kiwi, un pic de gin, brandy sau rom, un pahar de bere de ghimbir, suc de lamaie sau suc de limeta.

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: