jump to navigation

Care sunt greselile pe care le fac sotii inainte sa se desparta? December 6, 2009

Posted by admin in Dragoste si Sex.
Tags:
trackback

Am observat ca oamenii au de obicei cam aceleasi probleme cand vine vorba de casnicie. Iata o lista cu 10 lucruri pe care ar trebui sa incercati sa le evitati in casnicia dvs.

1. Lipsa de respect

Nu vorbiti urat de partenerul dvs de fata cu prieteni sau asociati. Partenerilor de viata trebuie sa le multumiti. Acestia trebuie sa stie ca sunt apreciati.

2. Sa nu va ascultati sotul/sotia

Aici sunt incluse si sa va ganditi la altceva in timp ce vi se vorbeste, sa acordati mai multa atentie televizorului sau calculatorului, ignorarea limbajului corpului si intreruperea.

3. Lipsa de intimitate sexuala

Aceasta poate reprezenta moartea unei casnicii. Mergeti la medic sau la un terapeut daca este necesar. Nu va lasati sotul/sotia sa se intrebe de ce nu sunteti interesat de sex.

4. Trebuie mereu sa aveti dreptate

Aici sunt incluse si “predicile” tinute sotului/sotiei si nevoia de a avea mereu ultimul cuvant. Putine persoane pot iubi un atoatestiutor pentru totdeauna. Admiteti din cand in cand ca ati gresit sau ca nu aveti mereu toate raspunsurile. Nu raspundeti la fiecare intrebare simpla cu o adevarata dizertatie.

5. Sa nu va tineti de cuvant

Faptele vorbesc mai tare decat vorbele. Atunci cand spuneti ca faceti ceva, faceti lucrul respectiv. Atunci cand spuneti ca nu veti face ceva, tineti-va de cuvant.

6. Remarci jignitoare

Daca sotul/sotia va spune ca remarcile sunt jignitoare, nu ii plac sau le considera nepotrivite, opriti-va. Daca spuneti ca sotul/sotia nu are un simt al umorului sau este prea sensibil, si aceste remarci sunt jignitoare.

7. Nesinceritate

Daca aveti secrete si minciuni in relatia dvs, acestea va pot indeparta unul de altul si pot crea o lipsa de incredere.

8. Sa fiti nesuferit

Aici se includ obiceiurile scarboase de igiena personala sau a intarzia mereu sau a avea ceva de comentat la orice zice sotul/sotia etc. A fi nesuferit inseamna a sti ca sunteti nesuferit si a continua sa enervati lumea.

9. Sa fiti egoist sau lacom

Aceasta problema apare atunci cand cheltuiti multi bani pentru dvs, dar faceti scandal atunci cand sotul/sotia isi cumpara ceva. Aceasta problema apare atunci cand nu vreti sa primiti in casa prieteni sau familie pentru ca doriti sa stati singur si nu vreti sa fiti gazda pentru nimeni. Aceasta problema apare cand imbratisati telecomanda televizorului, atunci cand mergeti numai la restaurante ieftine, desi ati avea bani de mai mult, sau sa nu vreti sa vedeti filme pe care ar dori sa le vada sotul/sotia.

10. Probleme de temperament

Orice cuplu trebuie sa fie in stare sa aiba conflicte intr-un fel constructiv. Daca aveti o iesire nervoasa doar pentru a putea castiga o disputa, veti pierde la final.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: