jump to navigation

Crezi ca esti pregatit sa ai un copil?Afla de ce ar trebui sa faci unul November 22, 2009

Posted by admin in Sanatate.
Tags: , ,
trackback

A avea un copil este o decizie foarte importanta cu care se confrunta toate cuplurile proaspat casatorite. Cateodata unii oameni decid sa devina parinti din motive gresite. Au impresia ca venirea pe lume a unui copil le va imbunatati relatia. Sau poate ca vor sa fie ca vecinii care au 5 copii. Pe de alta parte exista o gramada de motive intemeiate pentru a avea un copil.

1. Pentru a crea o familie

Dvs si sotul/sotia dvs sunteti pregatiti emotional si financiar pentru a aduce o noua viata pe lume. Doriti sa cresteti si sa ingrijiti un copil. Poate ca aveti senzatia ca ceva lipseste din cuplul dvs, iar un copil va umple acel gol.

2. O noua provocare

Sunteti gata ca si cuplu pentru provocarea vietii dvs. Relatia dvs este foarte solida si considerati ca formati o echipa buna care si-ar putea asuma responsabilitatea de a creste un copil.

3. Pentru a va indeplini dorinta de a avea copii

Iubitii copii si sunteti gata sa aveti o familie a dvs. Poate ca sunteti unchiul sau matusa favorita si vi se rupa inima de fiecare data cand nepotii dvs ies pe usa. Este timpul sa fiti  parintele favorit.

4. Este momentul potrivit

Formati cu sotul/sotia dvs un cuplu minunat si amandoi aveti peste 35 de ani. Va ingrijoreaza faptul ca daca mai amanati mult aducerea pe lume a unui copil, nu veti mai putea ramane insarcinata sau veti avea complicatii la nastere sau in timpul sarcinii. Daca sunteti siguri ca sunteti gata pentru un copil, nu exista moment mai bun ca prezentul pentru a avea un copil.

5. Pentru a raspunde chemarii

Exista persoane care parca sunt nascute pentru a face un anumit lucru. Anumite persoane sunt facute pentru a fi parinti. Se simt ca si cum pentru asta exista pe Pamant, pentru a creste copii sanatosi si fericiti.

6. Pentru a aduce bucurie

Sunteti fericit unul cu altul, dar puteti oferi atata dragoste! Doriti sa luminati o noua viata. Considerati ca un copil va aduce de asemenea lumina in viata dvs.

7. Pentru a accepta destinul

Sunteti deja insarcinata si majoritatea – daca nu toate – dintre motivele de mai sus vi se aplica. Poate ca nu ati planuit sa ramaneti insarcinata, dar s-a intamplat. Acum sunteti incantati ca veti deveni parinti. Un adevarat cadou de nunta.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: