jump to navigation

Cata mancare trebuie sa ii dai cainelui sau pisicii tale? November 20, 2009

Posted by admin in Animale.
Tags: , ,
trackback

Hranit in exces, se ingrasa si poate dezvolta probleme serioase de sanatate, hranit prea putint si isi va cauta mancarea prin gunoi sau va manca absolut orice care pare a avea gust. Unii caini in schimb mananca pana li se face rau, iar altii isi vor alege mancarea ca un copil mofturos. Astfel ca e greu sa va dati seama cata mancare sa le dati, iar un caine nu va refuza niciodata ceva gustos.

Mancare la liber

Practica de a lasa castronul mereu plin cu mancare nu este una buna pentru ca cainele dvs se poate ingrasa atat de mult incat sa devina obez. Este bine ca cainele dvs sa aiba un anumit program de hranire.

Liniile de ghidare de pe pachetul de hrana pentru caini

Fiecare pachet de hrana pentru caini va avea anumite specificatii in ceea ce priveste cantitatea de mancare pe care trebuie sa i-o dati cainelui dvs, in functie de greutate si varsta.

Hrana facuta in casa

Gatirea hranei pentru catei in casa (nu cruda) este cea mai buna modalitate de a va hrani cainele, dar cu siguranta nu este usor. Si calcularea cantitatii exacta de hrana de care are cainele dvs nevoie este si mai greu, pentru ca nu va avea vointa de a lasa in urma mancare atunci cand este plin. Insa pentru a va ajuta, exista calculatoare pe Internet care calculeaza cantitatea de hrana pe care ar trebui sa o consume cainele dvs.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: