jump to navigation

Am o problema: sunt indragostita November 18, 2009

Posted by admin in Dragoste si Sex.
Tags:
trackback

Buna ziua, sunt anonima. Sunt casatorita, am un baietel de 8 anisori si un sot ce-l iubesc enorm. Am o problema de un an si, sunt indragostita. L-am cunoscut aici in spania e prieten cu sotul meu, nu asa o prietenie strinsa. Problema e ca eu imi iubesc sotul mult si sunt casatorita de 11 ani, am o casatorie buna, fericita din toate punctele de vedere, am un copil sanatos si frimos care invata bine in concluzie e totul ok. Dar sotul are o mica problema care pe mine ma deranjaza si i-am zis dar nimic nu-l pot schimba, asa e de cand il cunosc, m-am obisnuit, nu-mai ca acum eu sunt mai pretentioasa, vreau ce nu mi-a dat la tinerete… Doresc sa-mi zica ca ma iubeste, sa fia mai dragastos cu mine, mai tandru, intr-un cuvant nu ma simt iubita. Dar eu stiu ca ma iubeste, dar are un mod ciudat de a o arata. Nu ma inseala, sunt sigura, si nici eu pe el nu l-am inselat niciodata finca il iubesc mult, si-mi iubesc familia enorm suntem fericiti, nu ducem lipsa de nimic avem tot ce ne trebuie si aici in spania, si-n romania, doua case ale noastre, aici un servici bun si soti e ospatar bine platit si eu vanzatoare, e totul bine, dar nu simt ce-mi lipseste dragostea.m-am indragostit.ce pot spune ca-mi doresc la nebunie sa fac dragoste cu acest barbat,nu am facut-o, si nici nu cred ca vom face, finca nu vrea el, nu ca nu-si doreste, dar are o retinere pe care nu mi-a marturisit-o, nu vrea sa vorbeasca de noi, eu tot timpul l-am sunat sa intreb ce face sau i-am scris un sms, dar nimic in zadar. Stie ce sumt eu pentru el, si eu stiu ce simte el pentru mine, dar nu-mi spune de ce nu vrea sa facem dragoste, eu l-am intrebat dar el evita raspunsul. Nu pot esi din joc pana nu aflu adevarul, chiar daca nu vom face dragoste nu mai conteaza, acum cred ca e curiozitatea sa stiu adevarul si nu ma las pana nu-l aflu. E un om d incredere, daca va intrebati? Nu-mi fac probleme e foarte diplomat pe tema asta. Semne ca ar vrea si el au fost multe,ce mi-au dat de inteles ca nu-i sant indiferenta, dar ma intreb? Ce caut, ce vreau de la el, ce se va intamplat dupa, daca si el e indragostit de mine si eu nu stiu, poate, e m-ai puternic si are ambitie sa nu spua finca vrea sa ma protejeze sau pe el. Am uitat sa spun nu e casatorit e singur, nu are prietena.poate caut la el ce nu-mi ofera sotul meu, eu asa cred.stiu ca e complicata viata cand ai obligati fata de ce-i pe care ii ai si nu vrei sa-i ranesti, eu incerc sa nu ranesc pe nimen care nu merita, si sunt bucuroas ca nu am ranit, si mai stiu ca aici in inimioara mea sunt trei oameni minunati, pe care ii pastrez cu bucurie. Sotul meu, fiul meu si el care face parte din universul meu. Ce credeti din toata povestea asta si la ce concluzie ati ajuns. Poate, asa mai pot esi si eu din universu dragostei. Scuze de greselile ortografice, m-am grabit. Si multumesc
Ioana , 32

Raspunsul psihologului

Inteleg ca Dvs ati luat deja o decizie, totul depinde de faptul ca si prietenul sa isi doreasca (sau sa indrazneasca). Asta tine de el si de… capacitatea dvs de seductie.

Referitor la faptul ca iubiti doi barbati, in moduri diferite, este ceva foarte real. Mult mai real, mult mai frecvent, decat se recunoaste de obicei.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: